» Inspiration

Jag har hittat ett nytt favoritprogram. Det går på fyran och heter Extreme Makeover Weightloss. Det handlar om överviktiga människor som vill göra en förändring precis som i alla såna program. Det är under ett helt år programmet pågår och med tre månaders mellanrum vägs de. De första nittio dagarna bor programledaren Chris Powell hos dem, hjälper dem och pushar dem i träningen. Jag är inte ett jätte stort fan av Biggest looser men jag tror att det är samma kille?
Hursomhelst! Sist jag tittade handlade det om en man på 49 år som hade bestämt sig för att till sin 50-års dag skulle han ha gjort en enorm förändring. Han vägrar ge sig. Och under det här året händer det så otroligt mycket hemska saker. Först blir han hemlös efter att ha gjort slut med sin flickvän som vägrade stötta honom i viktnedgången och efter det så dör hans 28-åriga son. Alltså jag grät för hans skull. Och samtidigt har jag aldrig varit så jävla imponerad av en människa i mitt liv. För vet ni? Han gav inte upp. Han började på 180 kg, och efter ett år hade han gått ner till 89 kg. Utan magsäcksoperation (dock en operation för att ta bort all lös hud, men det var förståligt), med alla andra grejer som hände i hans liv etc. För han gav inte upp. Han hade bestämt sig för att klara det.Och kan han, då kan vem som helst klara det.

 
 


» Träning!

Åååhh, ställde mig för första gången på över ett halvår på crosstrainern. Jag är sååå nöjd! Och jag svettas, haha, alltså, jag har aldrig gjort det förr? När jag ansträngt mig menar jag. Det känns bra, hur knäppt det än låter.
Sonny och jag försöker peppa varandra och träna tillsammans. Idag har vi kört vanliga lyft med hantlar, en annan övning med hantlar som ska hjälpa mot "gäddhänget" och rygglyft (eftersom jag alltid har ont i svanken och det ska hjälpa att bygga upp muskler där). Sen blev det 7 kilometer på crosstrainern. SJU!! Jag!! Alltså jag är i chock. Och stolt över mig själv. Jag trodde aldrig jag skulle säga det men det är jag. Om jag bara vägrar ge mig kommer jag klara det här. Ingenting är omöjligt.

 
 
 
 
 

» kärlek

4 år, 2 månader, 4 dagar, 9 timmar och 18 minuter. Så länge har vi varit du och jag. Så länge har jag älskat dig av hela mitt hjärta. Ända från första dagen har jag älskat dig. Jag visste redan då att det var du och jag. Att jag hade hittat rätt och att det var meningen att det skulle vara vi. Visst, alla som känner oss vet att vi haft våra problem, upp- och nergångar, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Hur många kan säga att de gång på gång löst sina problem? Vi kan det i alla fall.

Jag vet att många som kände mig då det blev vi trodde att du bara skulle utnyttja mig, att det aldrig skulle hålla. När det brast mellan oss så tyckte många "vad var det jag sa?", men vi löste det med. Nu har det gått mer än 4 år. Det känns lite som att de där människorna hade fel.

Den senaste tiden har varit svår, jobbig. Det har varit alldeles för mycket bråk och ledsamheter. Men de senaste dagarna har jag börjat känna något igen, något jag inte känt på jätte länge. Det där pirret, den där varma känslan i bröstet när man ser på sin älskade och bara känner kärlek. Jag har aldrig någonsin slutat älska dig, men jag har tappat hoppet på att du älskar mig några gånger. Nu känner jag mer och mer att du visst älskar mig, problemet är bara att du har svårt att visa det.

Om och om igen tänker jag på allt vi delat. Jag har delat nästan alla mina lyckligaste minnen med dig. Vi har bott tillsammans i fyra år. Vi har förlovat oss. Jag flyttade hemifrån med dig. Vi har en hund tillsammans. Det är bara alla stora grejer vi gjort. Det går inte ens att få ner alla mindre grejer. Och än är vi inte klara. Du är mannen jag vill gifta mig med och bli gammal tillsammans med. Jag vill att du är pappan till mina barn. Jag vet vad alla tänker, att jag är alldeles för ung för att veta det och känna så. Men så är det inte. Har man delat fyra år tillsammans, delat så otroligt många sorgliga och fantastiska händelser, kämpat sig igenom alla problem, så vet man. Det är vi mot världen.

Det enda jag vill komma fram till är att jag älskar dig. Jag kan säga det en miljon gånger och det skulle ändå inte räcka. Du är allt jag vill ha. Så länge som vi har varandra, vet jag att jag kan klara vad som helst. Det finns ingen tvekan. Bara jag har dig vid min sida, så kommer jag ta mig igenom den här depressionen. Jag vet att jag kan överleva när du älskar mig. Du är allt för mig. 
 
 
 
 
 
 
Gamla bilder på oss jag använt i bloggen tidigare. I kronolgisk ordning till och med. Den första bilden från 2009, bara en knapp månad in i förhållandet. Den sista från häromdagen. Då, nu, föralltid. ♥

» Natti natt

Tänkte bara slänga in lite bilder. Har inte gjort inget särskilt idag, Bruce har dock fått socialträning idag. Medan Sonny handlade satt vi ute och väntade, dock skällde han ut en stackars tant som till och med bjöd honom på hundgodis. :( Kändes jätte pinsamt, men han är så skraj för vissa personer. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller. Får tamejtusan klura på det.
Bilder från dagen i alla fall. Nu ska jag sova.

Mys med Bruce efter Capiobesöket.

Bruce är typ dösöt på bilden, och så blundar Sonny i bakgrunden haha..

Sista Brucebilden från idag. Lilla hjärtat. Ignorera att jag ser ut som en mupp.

Ny app jag laddade ner idag, tänkte det kunde vara kul och räkna steg. Hade planerat tiotusen steg, men klockan hann bli för mycket, och jag tröttnade på att gå runt i vår lilla lägenhet. På't imorgon igen!

Sammanlagt hur långt jag gått idag. Helt ok, om jag jämför med annars liksom. :)

Kvällspromenaden. Lite längre idag, men jag pratade med Natalie de två sista kilometrarna, så jag gick automatiskt långsammare, så summan av kardemumman är ju typ densamma som igår. Kände inte alls för att ta någon bild till "How did it go?" så det blev samma. Bra app det där, Run Keeper. :)

Såhär såg det ut i slutet av dagen, när jag räknat bort kalorierna jag bränt. 666, känner mig som djävulens barn.

» Onsdag

Hej på er!
Kom hem från Capio för någon timme sen. Fick med mig nån slags skala om ångest som jag ska fylla i till nästa gång. Hon ska också hjälpa mig med allt krångel hos ABF. Det känns bra!
Har inte så mycket att säga atm. Nu tänkte jag käka frukost/lunch (frunch?), nudlar med chilikrydda, heeeelt ok.


» Nyklippt

Det är inte jag som är nyklippt utan Sonny :)
I helgen kände han att håret var alldeles för långt, och även om jag hatar det (blev bättre än jag trott) så rakade vi av allt. Det var en jäääkla massa hår, och han blev nöjd så. :)


Föööre.

Allt hår..

Resultat! ♥
 
 

» Skulle ju sova ju..

1. När gick du upp i morse? – Jaa, det var väl kanske inte imorse, men vid tolv..

2. Vem ringde du senast? – Mamma.

3. Vad har du i dina fickor? - Har inga fickor på varken tightsen eller linnet. :)

4. Vad köpte du senast? – Fika haha..

5. Vad får dig att bli riktigt arg? – Oj. För mycket. Oftast när folk ljuger för mig. Då blir jag riktigt förbannad.

6. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? – Min iPhone, Bruce och en båt så jag kom hem igen såklart.

7. Är du morgon- eller kvällsmänniska? – Kvällsmänniska, absolut! Hatar att kliva upp på morgonen.

8. Senaste filmen du såg på bio? – Oj. Det var ett tag sen.. Det måste varit The Twilight Saga - Breaking Dawn part II tror jag.

9. Vad uppskattar du hos en vän? – Ärlighet, omtänksamhet och spontanitet.

10. Har du någon gång badat naken utomhus? – Nästan, haha.

11. Vad äter du helst? – Det beror ju på när?

12. Är du driven som person? – Det går lite i perioder.

13. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? – Har inte körkort. :)

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? – Sonny hade gjort en gullig grej i söndags när vi firade 50 månader tillsammans. :)

15. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? – Somnar ofta med den i handen (läser e-böcker på den), men annars på fönsterbrädan.

16. Är du materialist? – Jag vet inte..

17. Har du några djur? –  Bruce ju!

18. Är du blyg? – Innan jag lärt känna någon kan jag vara det. Inte annars. Eller om jag fått i mig lite alkohol, då hälsar jag på alla haha!

19. När flög du senast? – När jag var typ.. Nio år?

20. Har du något tatuering? – Två, som ska göras cover ups på när jag har råd.

21. Har du varit med om en bilolycka? – Nej, och det är jag glad över.

22. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? – Ja.. Det har jag nog.

23. Vilken är den roligaste träningsformen? - Vet inte?

24. Bästa egenskapen hos en partner? – Ärlighet är lika viktigt här. Att personen är romantisk. Spontan. Snäll.

25. Sämsta egenskapen hos en partner? – Att han/hon är egoistisk, ljuger mycket och inte visar sin kärlek.

26. Var växte du upp? – Här i Nynäshamn.

27. Har du någon gång ringt polisen? - Nä, faktiskt inte.

28. Vilka är dina största svagheter? – Att jag kan vara väldigt negativ, att jag förlåter ALLDELES för lätt och att jag bryr mig lite för mycket om människor som inte förtjänar det ibland.

29. Har du, eller har haft någon barnsjukdom? – En som heter femte sjukan. Väldigt ovanlig, men den fick jag och brorsan. Tror faktiskt den räknas som en barnsjukdom.

30. Vilka är dina bästa egenskaper? – Att jag är ärlig och omtänksam tror jag.

31. Vad har du in din väska? – Just nu? Tuggummi, hörlurar.. Den är rätt tom, plockade ur allt idag haha.

32. Vad shoppar du helst? – Inredningsprylar tror jag.

33. Favoritklädesplagg? – Tights.

34. Bästa plagg/accessoar i garderoben? – Eh. Ingen aning.

35. Vilken är din favoritparfym? – Britney's fantasy eller nåt sånt?

36. String, boxer eller vanliga trosor? – Olika!

37. Vad sover du i? – Oftast ingenting.

38. Går du på någon diet? – Inte just nu, nej.

39. Nämn tre maträtter du äter ofta? – Taco, currykyckling och köttbullar haha :( Köttbullarna bara för att det är billigt..

40. Vad dricker du till vardags? – Vatten eller Fun light.

41. Om du dricker alkohol, vad dricker du helst? – Rosévin eller cider.

42. Lugn hemmakväll eller party all night long? – Olika. Oftast party tror jag faktiskt.

43. Tycker du om att fika? – Haha jaaa! Bästa som finns ju.

44. Vilka tidningar brukar du läsa? – Inredningstidningar, skvaller och Illustrerad vetenskap.

45. Favoritprogram på TV? – Gossip Girl. Fast det sänds väl inte längre. Annars är det rätt olika, ser på det mesta. För tillfället har jag fastnat för Criminal Minds. Och så väntar jag på säsong 4 av TWD!!

46. Lyssnar du på radio? – Rix FM ibland.

47. Hur skulle du beskriva ditt drömhem? – Skulle bli för långt att skriva såhär..

48. Pedant eller slarver? – Slarvar alldeles för mycket, men är rätt pedant egentligen? Vet inte hur det där går ihop alltså..

49. Dricker du kaffe och i så fall vilken sort?- Nej, jag får ont i magen av det.

50. Tråkigaste hushållssysslan? – Diska..

51. Brukar du ta sovmorgon? – Heh, ja..

52. Leva nu, längta eller minnas? Jag skulle vilja leva nu, men jag längtar och minns för mycket.

53. Något du aldrig skulle klä dig i? – En mankini..

54. Har du färgat hår nu? – Har lite rosa kvar faktiskt!

55. Vad gör du för att rensa huvudet och få extra energi? – Powernapar hahah..

56. Drömresemål? – Rom!

57. Värsta resmålet? – Man reser väl bara dit man vill?

58. Vad är det finaste du gjort för någon? – Jag vet faktiskt inte..

59. Vad tråkar ut dig? – Dåliga filmer till exempel..

60. Beskriv en perfekt vardag för dig? – Att vakna tidigt och känna att jag faktiskt mår bra, frukost i sängen. Umgås med människor jag trivs med hela dagen. Att allt liksom bara flyter på. Inga motgångar. Det önskar jag mig i julklapp. Ett år utan motgångar.


» Nostalgi

Hallå på er!
Har varit lite sisådär med uppdateringen här, hiho. Menmen! Idag var jag och träffade Sofia som jag inte träffat på 1½ år! Så det var jätte kul. Vi har gjort så himla mycket genom åren så vi hade massor med minnen att prata om, och hur allting är nu. Vi sågs vid tre och jag var inte hemma förrän till sju. Snacka om skönt att få komma ut och träffa lite människor. Ibland känner jag mig instängd i den här lägenheten. Saknar alla mina vänner..
Anyhow. I vintras började jag ju försöka träna och tänka på vad jag äter. När jag mådde som jag gjorde föll allting bort tillsist. Idag fick jag nog (dumt nog fick jag det efter jag varit och fikat med Sofia, ajaj säger jag bara), så jag räknade kalorier, gick en promenad och sådär. Det slutade ändå bra. Och JAAAA, jag vet att 1000 kcal om dagen är för lite egentligen. Men det får vara så tills jag får hjälp från St Göran. Jag kan inte lägga upp ett bra kostschema etc själv. Jag kan inte sånt. Så jag kör mitt eget race tills dess.
Nu är det nog dags för mig att gå och dejta kudden. Ska upp och vara på Capio klockan 10 imorgon, får se hur det går.

Bild från igår. Är nästan helt blond nu, och egentligen är jag jätte
osäker på hur jag vill göra med håret. Vilken färg etc. Meeen jag tror
att jag tänker låta det vara blont under hösten. Vi får se.

Allmänt mongo..

Såhär såg det ut idag! Har mer detaljerat, men känner inte riktigt att
jag tror alla är så intresserade av att se vad jag ätit?

Näää, jag går inte fort. Går långsamt som en liten minigris. Men ja,
jag är inte skinnybitch, jag tar väldigt små steg eftersom jag är kort,
och jag har väldigt dålig kondis. Men allt är bättre än ingenting!
 
 

» Landet - igen

Hej på eeeer.
Åkte ut till mamma igen vid ett idag. Spenderat helgerna här endel nu, men vi har ju inte haft någe cash, och sen har folk varit upptagna rätt mycket känns det som. Men det är skönt här ute, lugnt, stillsamt. Även om vi är många här nu, sju pers. Tur att huset är stort och att skogen ligger precis intill. Det är bra för Bruce också, att få springa av sig. Då är han typ alltid helt slut på kvällen.
Suttit flera timmar idag och jobbat med släktträdet. 122 personer har jag lyckats få in än så länge. Tycker det är både roligt och intressant. Jag bygger mitt träd på Ancestry.se och då finns det ett program man kan ladda ner och jobba med trädet offline, eller också kan man göra det online på deras hemsida. Dessutom finns det en app så man kan titta och lägga till via mobilen. Fyller man i det på hemsidan uppdateras både programmet och appen samtidigt. Hur det är tvärtom vet jag inte, har bara fyllt i via datorn. Sjukt bra grej i alla fall, lättare än att skriva och dra streck för hand.
Anyhow, dags att sova!

» Segt.

Börjar det här inlägget med godnatt.
Tänkte bara skriva lite kort vad jag ägnat min dag åt, som har varit, precis som rubriken lyder, seg. Tjejerna drog vid tre, men det var jätte kul att få träffa dem igen. Efter det satt jag framför TV:n och zappade runt bland allmänt tråkiga program. Mindre kul. Seeen åt vi middag, och efter det har jag spelat Sims hela kvällen.
Världens bästa farmor skickade dock fler namn och årtal till mitt släktträd. Är så faschinerad av att hon klarar av att skriva från sin iPhone (med emoji-smileys till och med?!) och använda facebook. Kul ju.
Nu blir det sömnisar, skriva upp alla namn/årtal och sova. Känner verkligen att jag fått bättre sömnrutiner än innan. Jag måste bara se till att hålla mig till dem också.. Sweet dreams.
 

» Vuxna bebisar

Jag satt och tittade på Room Service på femman igår, och efter kom ett program som hette "Vuxna bebisar". En dokumentär. Jag orkade inte byta kanal så jag fortsatte helt enkelt titta, och bara efter fem minuter var jag fast. Eller kanske snarare stel av chock? Det var alltså ett program om vuxna människor (alltså den äldsta var typ 54 år!) som vill vara bebisar. De har ett normalt liv på sidan av också. En av personerna var en tjej på 27 år, en helt vanlig tjej på utsidan. Hon pluggar psykologi och har en pojkvän (något äldre om jag minns rätt). Grejen är bara att hennes pojkvän är också hennes "pappa". Hemma klär hon ut sig till en fem åring och lever så, han gör allt till henne och de pratar med varandra som om hon faktiskt hade varit fem-sex år, fast helst skulle han vilja att hon "spelade" en två-tre åring.. Hon berättade i programmet att de har ett "normalt" förhållande också. De har alltså sex, de bråkar osv.
Den andra personen som hade "en stor roll" i programmet var en äldre man och hans fru. De driver ett dagis för vuxna bebisar. Han springer alltså runt i sparkdräkt och blöja. Alla som deltog i programmet hade också köpt barnmöbler i stor version, spjälsängar osv. En av personerna hade köpt "vuxen-barnkläder" för drygt 2000 pund.
Jag såg klart hela programmet och jag har fortfarande inte smält vad det var jag såg egentligen. Alltså på riktigt, what the hell? Visst, jag accepterar alla människor. Man har rätt att vara den man är, älska vem och vad man vill, men jag undrar verkligen vad som gått fel för dem här människorna. Vad hände under deras uppväxt som ställde till det? Som gjorde att de här människorna blev så himla annorlunda.
Tjejen vars pojkvän som spelar hennes "pappa", jag undrar vad som hänt honom också. Han kändes så otroligt pervers. Som om att han tände på att ta hand om en liten flicka, bestämma över henne osv. Det kändes nästan mer sjukt än de som gillade att vara bebisen.
Ville verkligen bara få ur mig det här. Känner att bloggen är den perfekta grejen för mig för att få ur mig allt som snurrar i skallen. Och det här var så knäppt så jag vill helst bara dra ut det ur skallen medsamma.

Mannen och kvinnan som driver dagiset.
Tjejen som pluggar psykologi.

» 22 augusti 2013

Hallååå.
Sitter för tillfället och väntar på att tjejerna ska ramla in, typ. Länge sen jag träffade dem så det ska bli himlans mysigt. ♥
Igår var jag ju på Capio, var en kurator jag fick träffa som ska bli min samtalskontakt nu under en tid. Ska tillbaka dit nästa onsdag igen. Det kändes väl helt okej, jag hade inte förväntat mig att jag skulle känna mig helt avslappnad och sådär första gången, så det är bara att hålla tummarna för att det fungerar bra.
Annars var vi och tittade på en lägenhet igår, vill inte riiiktigt skriva mer förrän allt är klart men det är en jättefin lägenhet, och läget är minst sagt perfekt, haha.. Ni kommer förstå sen! ;)
Nä, tar och skriver lite mer senare sen, puss!



» PRIMA

Jaha. Nu har jag varit min allra sista gång på PRIMA. Träffade Liselotte en sista gång. I över tre år har jag träffat henne, och i mer än fem år har jag gått till BUP/PRIMA (samma lokal). Jag kommer sakna henne så ruskigt mycket. När jag gick därifrån hade jag tårar i ögonen och en klump i halsen. Den bästa samtalskontakten jag någonsin har haft.
Jag har lärt mig så himla mycket på de här åren. Jag har lärt mig saker om mig själv, om ångest, om tankar, mindfullness, KBT och så vidare. Jag har kommit så himla långt, och ändå har jag bara tagit mig en liten bit på min resa. Det är en lång väg kvar, men jag är så tacksam för kontakterna jag haft på PRIMA, min läkare Åsa och min socionom Liselotte. Jag har växt som person tackvare de här människorna, hur tackar man för det?
Senare idag ska jag ju till Capio och träffa någon, vem vet jag inte som jag skrev förut, och jag är orolig. Jag är rädd för att det inte ska fungera lika bra, för att jag inte ska trivas med alla personer jag kommer träffa, rädd för att terapin inte kommer fungera. Jag oroar mig förmodligen mer än jag borde.

» Nya typsnitt!

Satt och tittade lite på dafont.com, laddade alltid ner en massa typsnitt där förut, och så blev jag inspirerad av massa andra bloggare och fick för mig att jag också ska börja göra massa fina bilder att ha med i mina inlägg, haha. Vi får väl se. Laddade i alla fall ner dessa fina! 
 
 
P.S. Har faktiskt inte stavat Tequilla fel, utan typsnittet heter så. D.S

» Lista!

Borde egentligen gå och lägga mig, ska ju upp halv sju imorgon, men icke sa nicke, roar mig med en sånhär lista igen..

10 favoriter:
färg: lila, rosa, grön, (alla tre vissa färger) ljusblå. Och svart såklart.
mat: kyckling med curry, alla gånger.
band: kent är mitt favorit band, men har andra favorit artister.
film: Despicable me, LOTR-triologin, alla HP (särskilt de två sista), My sisters keeper och massa fler!
bok: Hunger Games serien, HP, Twilight serien (ja, det är sanningen) och lite annat blandat.
sport: Eh. Ingen. Tycker det är kul att se på ridsport och när vissa lag spelar fotboll.
årstid: Våren, alla gånger om.
veckodag: Fredag!
glass-smak: Choklad.
tid på dygnet: Svårt, beror på årstiden.

9 för tillfället:
humör: Seg.
smak: Fett konstig fråga. Smakar saft i käften?
kläder: Kom just ut ur duschen så inga.
bakgrund: På min egna dator en bild på en fågelholk (finare än det låter) och på mobilen en space-bild med texten "Stars need darkness to shine".
nagellack: Ljusljus rosa som man kan se igenom lite.
tid: 22.57
omgivning: Sonny ser på TV så jag hör den, annars är det rätt stökigt.
irritationsobjekt: Att mitt hår torkar så jävla långsamt.
tankar: Att jag inte alls vill kliva upp så tidigt imorgon..

8 första:
bästa vän: Kusinvitamin.
screen name: wat..
piercing: Piercade off center labret som min allra första utom hål i öronen när jag var fem.
förälskelse: Eh, alltså, det är så jävla pinsamt att jag inte ens vill skriva det.
musik: Men vadå första musik? Vaggvisor antar jag. Första jag minns jag gillade är väl Britney, Aqua osv.
bil: Jag har och har aldrig haft en egen bil, när jag var liten hade vi en svart SAAB 9000.
kyss: Av Sofia i korridoren i sjuan.

7 senaste:
cigarett: När vi var ute på lövet tog jag några bloss tror jag?
mat: Käkade varmkorv idag haha..
dryck: Min favoritsaft, Peach.
biltur: Hem i måndags.
kyss: Kysste Sonny för nån halvtimme sen.
spelad låt: Som jag lyssnade på för att jag ville eller som jag hörde? Tar det första. Avicii - Wake me up.
tv-program: Idol.

6 har du någonsin:
dejtat någon utav dina bästa vänner: Nästan.
brutit mot lagen: Hallå. Vem har inte det.
blivit arresterad: Nope.
badat näck: Nästan.
varit med på tv: Jaaa. Klassen hade ju egen serie och grejer.
kysst någon du inte känner: Hm.. Jag tror det.. Eller haha, bra att fyllorna suddat bort allt?

4 saker:
du gjorde igårkväll: Öhh.. Såg på Iron man 3!
du kan höra just nu: Ljudet från Nicolas Cage's röst. Sonny ser på något som sagt.
du inte kan leva utan: alltså for real eller bara som man säger? Tar det andra den här gången då. iPhone, musik, sova, långa duschar..
du gör när du har tråkigt: pillar. alltså med allt möjligt. en gammal kompis sa till mig att jag var som en pundare som inte kan sluta pilla med saker.

3 personer:
du kan berätta allt för: Skulle säga att av mina vänner är det väl typ tre stycken, och sen Sonny.

2 val:
svart eller vitt: Svart.
varmt eller kallt: Kallt.

1 önskan:
Att vi ska hitta en ny lägenhet, snarast.

» Pokémon quotes

Hittade två fina citat idag, från Pokémon, tro det eller ej, som jag bara ville dela med mig av. ♥
 



 
 

» Den 20:e augusti.

Halloj.
Jag har precis kommit hem. Stannade hos farmor länge, blev många namn och årtal uppskrivna inför mitt släktträd. Och det var så mysigt att få umgås med farmor, hon och farfar är ändå min största koppling till pappa. ♥ Tycker hursomhelst det är så otroligt intressant att se. Om man går väldigt långt bak i tiden är jag faktiskt släkt med Theodore Roosevelt, inte illa minsann! Ska fortsätta med mammas sida imorgon tänkte jag, när jag ändå ska åka tåg i 45 minuter, kan jag ju lika gärna roa mig med någonting.
Efter vi hade varit hos farmor och farfar gick vi till Lindex, mamma betalade (wow, är ju inte särskilt bortskämd så det är lyx för mig att få kläderna betalda!) ett par tights eftersom alla mina var trasiga, igen, och så blev det en tröja. Så sjuuuukt mysig.
Nu hade jag tänkt spela lite Sims, eftersom jag ändå inte har något annat att roa mig med. Sen blir det middag, tror jag. Får se om min lilla hemmafru (man?) tycker som jag. ;) Puss och kram och lite nyp i stjärten! ♥


Lite av allt jag skrev idag. Och då hade jag bara kommit typ.. Halvvägs? Av det idag, alltså.
 

New in.
 

» Seg morgon..

Hejhallååå, sitter mitt i frukosten/lunchen.
Kom hem igen från mamma igår. Hann med rätt mycket under helgen måste jag säga. Plockade blåbär, bakade, vände dygnet hyfsat rätt, pillade med släktträd, sorterade foton, målade, Bruce träffade sin kärlek Millie.. Ja, allt möjligt. Bra helg ändå.
Den här händer det lite allt möjligt. Idag ska jag och Sonny med mamma till farmor och farfar, imorgon ska jag både till PRIMA (sista mötet någonsin) och till Capio och träffa någon (eftersom mottagningen suger på landet uppfattade jag aldrig vem det var), på torsdag troooor jag att jag ska träffa åtminstone Emmy (kanske några flera av tjejerna?), helgen vet jag inte hur den kommer se ut alls än. Men det är lite grejer som händer i alla fall. 
Känner inte riktigt att jag har ro att skriva atm, vet inte vad jag ska skriva heller. Tjingtjong!



Anledningen till att jag vanligtvis inte vaknar förrän
klockan fem på eftermiddagen..

Min älskling. ♥

Bruce står och spanar ut efter Millie.

Spelade TP med familjen, hittade den roligaste felskrivningen ever.
Dvärgarna hackar efter AIDS..

Målade staket..

Bakade mockarutor.

Hittade världens största jävla skalbagge när vi plockade bär.

Var osminkad och grejer.

Mysis! (Jag ser ut som ett retard)
 
 

» Lööördag.

Känner att jag har börjat få en bättre dygnsrytm än förut. Bara tre dagar än så länge, men har gått upp vid nio, tolv, och elva än så länge. I drygt tre-fyra månader har jag vaknat vid fem på eftermiddagen. Man måste älska depression..
Vi är fortfarande ute hos mamma, och eftersom det är massa grejer att fixa (det är lite renoveringsprojekt med andra ord) så spacklade vi igen hål idag bland annat, så det kan slipas och målas nästa helg. Sen sorterade jag endel av alla lösa gamla foton. Men att få helt ordning på det kommer ta en hel helg. Så det ligger lite längre fram i tiden. Men jag hittade mycket jätte gamla bilder, typ bilder på mammas mormor och sådär, och kände verkligen att det vore kul att försöka rita upp ett stort jäkla släktträd. Så mycket jag bara kan. Får se hur det går, kom bara som längst till mammas och pappas mormor/farmor och morfar/farfar. Nu har jag i alla fall ett projekt.
Annars så kom Janåke hem som har jobbat helg hem med ett stort jävla lass bröd/bullar från sin kompis som fått av ett bageri. Jääävlar vad bröd. Har en bild, så den kommer lite längre ner här.
Annars? Känner mig, i alla fall idag, lite mer hoppfull till att allt ska lösa sig, men vi får se.
Ser att klockan hunnit bli massor och jag är trött, så nu sömntabletter, föna håret och sova. God natt!



Bullar/bröd!

Timmy målade en häst häromdagen när golvet oljades.

Min nya medicin.

Bruce fick ett fint hårband..

..men en mantel kändes coolare.

Inget smink och uppsatt hår, wiho.

Tröttmössa 1.

Tröttmössa två.
En av bilderna jag hittade idag. Pappa nån gång på sjuttiotalet, -72 
tror jag, om jag räknat rätt..? I gröndalsskolan i alla fall, i aulan.
Bilden är på hans gamla band, Head Beauty. På en annan bild hade
de allihopa typ magtröjor och utsvängda jeans, hemskt.. I alla fall:
pappa uppe i mitten.
 

» Ett bra besked

Hejhallåhej.
Spenderar natten ute hos mamma på landet igen. Vet inte hur länge vi stannar, men inatt får vi sova i en säng och inte på en soffa, så hoppas på att det ska bli lite lättare att somna inatt än sist. Den här gången tog jag med datorn ut också (inga sunkiga mobilinlägg höhö, som om att det är toppklass på de vanliga.....), så vi kan se film innan vi lägger oss, mysigt. Dock har jag mensvärk utav bara helvetet, och det är mindre kul.. :(
Precis när jag publicerat det förra inlägget kom åtminstone ett bra besked. Eftersom både jag och Sonny är arbetslösa så ska vi få hjälp att betala hyra och ha arbetssökandestöd (något sånt heter det i alla fall), men vi har inte fått någe på hela sommaren. Idag kom beskedet att vi ska få för både juli och augusti månad. Har inte varit så lättad på länge. De senaste månaderna har vi inte ens vetat om vi skulle få mat eller inte, och sådär. Mindre härligt. Så nu blir det lite extra eftersom det är två månader. Bara att hålla ut till den 27:e nu. Helgen den veckan ska det firas rejält!
Nu ska vi leta efter en film, och så ska jag ta en värktablett mot mensvärken. Sen ska vi se filmen och så ska jag måla naglarna. Pösshäj.


Bild från häromdagen. Cool tjej med mössa på sommarn.
 



» Capio

Jag har varit vaken sen nio imorse, vanligtvis skulle jag inte ens ha vaknat nu ens. Men 10.30 skulle jag träffa min nya läkare på Capio (visade sig förstås att jag förmodligen inte kommer få träffa henne igen, utan någon annan läkare). Hon frågade allt det vanliga, om självmordstankar, mediciner, uppväxt, mående idag osv. Tillsist kom vi fram till att jag ska träffa en psykolog (om några månader) och göra en utredning för eventuell diagnos och för att se om KBT kan vara något att prova på igen, träffa en läkare igen om 1-2 månader typ, och att jag ska få en samtalskontakt. Sen fick jag ytterligare en ny medicin, en antidepressiv. Den ska tydligen vara "uppiggande" och ska få en att vilja ta initiativ till saker igen. Får se om det är något bra eller inte. Jag hoppas det.
Annars är det mycket som händer på en och samma gång. Nu när jag sitter och skriver det här är Sonny och skriver på papper om uppsägning av lägenheten. Senast den 15:e november ska vi ha flyttat. Känns så hopplöst och sorgligt. Kan livet sluta slå omkull mig? Jag vill bara få en chans att hinna andas ut.
Jag måste försöka skriva ett CV och söka jobb så att ABF inte kastar ut mig. Dock nu snart så ska jag skrivas in i Ung i Nynäs, så får vi se om de kan göra något vettigt.
Nästan alla mina vänner börjar skolan på måndag, och jag är så himla glad att jag inte ska göra det. Hur det än är så är jag glad att jag gjorde valet och hoppade av. Jag tror många såg mig som svag och nån som bara gav upp. Jag tror inte att de tänker på att jag var sjukskriven för depression från december till maj. Att försöka ta igen allt jag missat under de månaderna, känns omöjligt med tanke på att jag fortfarande mår dåligt. Tänk på hur mycket de flesta känner att de missat när de bara varit borta några dagar från skolan. Jag vill börja plugga igen sen när jag är motiverad, kanske till våren. Jag vill läsa psykologi. Och gärna något som kanske kan ge mig en möjlighet att jobba med djur i framtiden.
Nu blev det ett jätte långt inlägg känns det som. Lite vettigare än det brukar vara i alla fall!

» Whä

Ingenting vettigt att säga egentligen. Träffade aldrig Mathilda eftersom hon var sjukis, och ska inte ha någon övernattning i helgen, vilket innebär att det enda jag har inplanerat den här veckan är mötet på Capio imorgon, och det är jag pissnervös inför.. Annars? Storhandlade lite idag så nu är det mat i kylskåpet igen. Sen inget mer. Har ändå inget vettigt att säga, borde sova.


» Den 12 augusti 2013.

Vet inte vad som hände vid förra inläggen där, på min dator ser det nämligen helt knas ut.. Går inte ens att läsa det översta inlägget?
Anyhow, Sonny dränkte min mobil i fredags, så vi sov (eller, nja, sov gjorde vi inte direkt) ute hos mamma. Lyckades väl sova lite drygt 1½ timme, så vid halv åtta eller så gav vi upp och gick ut och satte oss. Resten av dagen spenderade vi med att måla staket, sola och sådär. Tror vi var hemma igen vid sju på kvällen. Då såg vi en film och jag somnade innan elva. Sen sov jag i arton (ja, arton...) timmar. Härligt.
Idag har vi fortsatt städa, bara dammsugning och torkning av golv kvar. Har till och med dammat av alla prydnadsgrejerna i bokhyllan. Bra jobbat ändå! Och så tog jag upp min iPhone från rispåsen och den lever! Den mörka fläcken är borta och telefonen (och ljudet) fungerar precis som vanligt. Lycka!
Veckan är fylld med lite små grejer. Imorgon ska jag träffa Mathilda, på torsdag ska jag träffa min nya läkare på Capio för första gången (wish me luck!) och i helgen (vet inte vilken av dagarna än..) ska vi ha övernattning här. Så det blir toppen. Nu ska jag återgå till matlagningen. ♥

» iPhone + vatten =
Strax efter att jag skrivit mitt förra inlägg puttade Sonny ner min mobil i hinken med skurvatten. Den började såklart bråka massor med mig, så tillslut la vi ned den i en påse med ris, det ska dra ur vattnet, så håll tummarna bitches!
Just nu ligger jag i en soffa hos mamma ute på landet och försöker sova, går sådär som ni säkert gissat.. Bruce vill inte vara stilla, tankarna snurrar, det är varmt.. Nä, lika bra att ge det ett försök tiöö antar jag.

» Tjolahopp.

Har egentligen ingenting spännande att säga, tänkte bara slänga in ett inlägg, bara för att typ.
Fick massa vuxenpoäng igår eftersom jag städade ur skafferiet, sorterade upp hela byrån med kläder och vek tvätt igår. Idag står dammsugning (lite golvtorkning), renbäddning av säng, städning av badrum och eventuellt något roligare ikväll på schemat. Så nu; tillbaka till städandet.


» Nämen va.

Två inlägg på en och samma gång. Vad hääääänder. Nejmen jag såg när jag publicerat förra inlägget att mina bilder blir avkapade. Måste lösa det. Tror jag måste ladda upp dem i mindre storlek, suck.
Passade på att ändra lite typsnitt också. Skulle behöva ändra header, och skulle vilja ändra till regnbågstema bland färgerna på alla texter osv osv..
Men idag orkar jag inte mer. God natt. ♥

P.S, den 6 augusti hade jag plötsligt 6 (wooooow, poppis tjej!) besökare. Hände det något kul då? Annars har det varit 0-3 besökare varje dag, trots att jag inte skrivit sen i maj. D.S

» sommaren -13

Jag har tydligen inte bloggat sedan den 5 maj! Heh. Men jag tillägnar det här inlägget till Jossan som är min hängivna följare (puss till Jossan)!
Tänkte att eftersom det var så länge sen jag skrev något, att jag skulle slänga upp massa mobilbilder och skriva lite under dem, så känns det som om bloggen varit med hela sommaren ändå. För jag har ändå inte gjort något spännande, buhu. Sen bara berätta lite kort hur läget är nu. Låter det ok? Bra, då kööööör vi. Dock såg jag nu medsamma att bilderna är i HELT fel ordning, eh. Men jag förklarar under så det får gå ändå.



Jag och Mathilda var helt sjuuukt taggade inför Summerburst-13! Man kan se lite av spelschemat på
min arm också. Skrivet med en eyeliner, så det blev jätte smetigt i allt regn sen, woho.

Jag och Sonny hade mammas katt i några veckor, men när det visade sig att hon kissar inne
så flyttade hon med dem ut på landet istället, där hon bor nu. Mjau.

Jag betalade massa räkningar och var arg. Bli aldrig vuxna.

Jag och Sonny gjorde egna isglassar, som trots allt var heeeelt ok.

Litet kollage från Summerburst-13. Såg att den översta bilden är med i kollaget, men what ever.
Bilden längst ner till vänster är Steve Aoki, som bjöd på en galen show.

Bild från dagen då Sonny och jag firade 4 år, men det blev inte så jätte mycket firande,
så vi lär ta igen det en annan dag.

Bruce hittade sin kärlek, som bara är 4 månader och redan tre gånger större. Sweet.

Bild från idag! Tuttlisa.

Hade vinmys med Emmy och Mathilda, vilket var alldeles sjukt trevligt.

Körde äntligen min Aya-premiär, med Emmy, Jossan och Mathilda.

Insåg att min Siri är efterbliven. Säger man klart och tydligt "Call Sonny Jorgensen", så uppfattar hon
det såhär. Så nu heter han det i min telefon, Silny Orgasm.

Vi hängde på lövet och Bruce var med såklart!

Jag färgade om håret, mörk rosa/lila. Blev jätte fint.

Lagade god jävla mat och såg Pearl Harbor.

Var ute på landet hos mamma och spelade TV-spel och larvade mig med lillebror.

Var cool_girlz_95 med Mathilda på Summerburst. Vilka rebeller vi är, höh.

Från kvällen med vinmyset! Emmy ritade snuskiga gubbar.

Pratat en jäääkla massa snusk med Mathilda.

Också från idag. Såhär ljust är mitt hår nu.. </3

Sonny hittade en padda ute på landet som jag vattnade. Lite söt var han allt.

Massa scones har vi gjort. Fast mina blir finare än Sonnys, hans ser inte ut såhär..

Fixade äntlingen ett riktigt bord till balkongen, så vi käkade äntligen där ute förra fredagen.

Från idag! Pratat med Emmy på kvällen, och hon inspirerade mig till att städa, så äntligen är heeeela
skafferiet fixat. Bland annat.

Innan Summerburst-13! Tog tidigt tåg in och ändå var jag fixad, förutom håret. GG!

Summerburst-13! Dag ett körde vi knäppaste frukosten. Fanta&rosé, och en kaka. Perfekt.

Från idag. Min bästa. Förevigt. ♥

Efter Summerburst-13, dag två, käkade vi bästa kebaben. Himmelriket.

I förrigår käkade jag pizza med Emmy och Jossan. Sååå mys.

Efter Summerburst-13, dag två, trodde vi först vi hittat ingången till Perrong 9 3/4, men icke..

Vi var allmänt söta på Summerburst-13. Köpte även min första lagliga cider!

Från inflyttningsfesten (tror jag i alla fall).

Var liiiiiiiiite för full, med Mathilda. Wingman!

Efter inflyttningsfesten hade någon haft LIIIIIIIIITE för roligt.......

Jag var jätte sjuk, och fick bara i mig buljong.. :(

Kan inte ens förstå att jag laddar upp den här bilden. Kan bara säga att jag lärde
mig att man måste borsta håret, minst en gång om dagen...
Och varför ser mina ögon gröna ut.. wat.

Var osminkad och taggad inför krök.

Hade bästa Natta nere hos oss (och Pontus), så kom fina Mathilda över också och vi drack massa viiin!

Från när Natalie och Pontus var här.. 

Vi konstaterade att Bruce verkligen älskar risifrutti..

Mathilda och jag hade eftermys (efterfest är överskattat) på min balkong.

Sonny fick det här i present till sin födelsedag, och det fick klart fem av fem toasters.

Vi spelade kubb på vår framsida, och chilldrack. Fast när alla hade gått drack jag och Mathilda massa
vin ändå.. Haha 0:)

Bakade himmelska bullar!!!

Åt sommarens första mjukglass med Emmy och Mathilda i hamnen.

Ja. Det är väl en liten sammanfattning av min sommar. Har hängt mycket med Mathilda (som jag känner att jag måste tillägna det här inlägget också, eftersom hon har varit en stor del av mitt liv hela sommaren), inte druckit särskilt mycket eller ofta, (fastän att bilderna ger en illusion av det, men vafan, man fotar väl hellre när man festar än sitter hemma och degar?), eller hittat på massa andra galna grejer, vilket jag drömde skulle vara min sommar. Finns ju mycket som inte kommit med på bild.
Jag har saknat en gammal vän lite för mycket, jag har drömt mycket mardrömmar hela sommaren, jag har träffat min läkare en sista gång på PRIMA vilket kändes jätte sorgligt, för hon är den bästa läkaren jag haft, jag har blivit nekad Gastric bypass operationen jag väntat mig, jag har lärt mig hur fruktansvärt jobbigt det är att hålla ihop ekonomin när man inte får hjälpen man behöver, jag har fått ett chockbesked att vi måste flytta ifrån lägenheten senast i november, jag har INTE tältat som vi skulle, jag har drömt om att börja skriva min självbiografi igen, jag har funderat på hela livet, jag har suttit ute i solen på balkongen och åtminstone fått lite färg, jag har varit arg på livet som är så fruktansvärt orättvist, jag har haft grymt tråkigt och gjort dagliga trista grejer, jag har varit på arbetsförmedlingen och sedan försökt skriva CV, jag har önskat att jag skulle vinna massa cash..
Ja, jag har väl egentligen gjort massa grejer, men inget särskilt speciellt. (Fast nu när jag tänker på det vet jag inte om jag berättat det i bloggen.. Jag hoppade av skolan i slutet av maj..) Jag har haft några speciella dagar/kvällar med mina underbara, fantastiska vänner. De har räddat mig från att falla lika djupt ner i depressionen som jag gjorde i vintras. Jag ser inte fram emot hösten, mörket och ångesten. Jag känner att jag måste hitta något som jag brinner för. Hitta något att kämpa för. Bygga upp en normal vardag. Jag har så otroligt långt kvar innan jag är okej igen.. Kanske bloggen ändå är ett bra sätt att släppa ut lite tankar ibland..
Jag tänker inte säga att jag ska börja blogga igen, det blir bara för mycket press av det hela sen ändå. Men det känns lite kul, så jag ska försöka. Puss till ALLA som läste. ♥