» Livet alltså

Trodde ju förkylningen släppt, men icke! Hade en skit dag igår också. Är trött, seg och har dessutom ont i magen. Går runt med en vetekudde hela tiden, men det hjälper ju inte heller ordentligt.. Mamma ska ringa till Sabbatsberg imorgon och fråga varför jag inte fått någon tid, det är över tre veckor sen min läkare skickade remissen nämligen.. Åååååh. Vill bara att allt ska bli bra. Nu. Bums. Det här är inte kul, at all. Ja, jag skriver bara massa bittra inlägg. Kul tjeeej.
Pandan är där bara för att den är söt.


» Den 28 september

Haft en ok dag antar jag. Mitt humör är så jävla opålitligt.. Glad ena stunden, ledsen nästa. Känner mig ensammast i hela världen av någon anledning..
Kvällen har jag och Sonny spenderat med att locka mitt hår. Jag är jätte dålig på't så jag ville prova lite och Sonny fick hjälpa mig. Kul information. Heh. Imorgon ska jag väl försöka börja plugga. Nu tänker jag gå och lägga mig, magen gör alldeles för ont. Förkylningen är nästan borta, men då blev magen värre igen. Älskar mitt liv.


» -

Fuck it.


» Darling.

Världens finaste försökte muntra upp mig. Har namnsdag idag så han köpte rosor. Även om det är jobbigt och jag inte mår tiptop blev jag glad. Så himla gulligt. Tror att det hade lite att göra med att jag är ledsen också.. Glad blev jag i alla fall. <3


» -

Jag vet inte vad det är med mig. Mår så jävla konstigt. Har höjt dosen på antideppen så jag vet inte om det är därför men jag känner mig helt jävla fucked up. Skriker. Hatar allt. Fan.


» Fortfarande sjuk :(

Vaknade och kände mig som en död. Vid ett igår åkte jag och Emmy och handlade det mesta inför halloween och sen fixade vi frågor till quizen, utmaningar och annat kul. Jag var inte hemma förrän sex, och med min förkylning hade jag huvudvärk från helvetet.
Idag ska jag spendera dagen med att.. Typ dö? Nej, vi får se. Lär inte orka med så mycket. Pusssss.


» Buhu

Skönt med sovmorgon! Synd bara att jag vaknade tjugo över fem och inte kunde somna om pågrund av den här jävla förkylningen. Älska livet!
Hostar som en tok och kan knappt andas, och när jag kom ut i badrummet ramlade en av mina favoritparfymer i golvet och gick sönder. Skön start på dagen alltså! Uääääh.
(Bilden får ni bara för att den är kul.)


» Rubriiiik

Pratat med Emmy i ungefär en timme. Om halloween och allt där emellan typ. Är himla taggad faktiskt! Väntar på min dräkt och imorgon ska vi inhandla allt som behövs och planera lite annat kul. :) det ska bli riktigt kul att fira halloween för första gången! Kanske få må bra och glömma allt ett tag också. Wehey.
Nu ska jag göra mig färdig och sen tar jag och min hosta och går o lägger oss. Och Sonny förstås. Godnatt!
(Bilden får representera mina planer för halloween, hihu.)


» Sjukis

Jag bara hostar, eller har ont i magen.. Vaknade vid fem imorse och hade ondare än någonsin. Trodde helt ärligt att jag skulle dö eller så. Skit skoj. Verkligen. Älskar mitt liv så jävla hårt just nu. Måste hursomhelst förbi skolan imorgon en stund, försöka få lite uppgifter att göra över lovet, hämta lite grejer. Vill helst krypa ner under täcket och stanna där i några veckor.. Uäh. Låt mig bli frisk, tack.


» Long time, no see

Dålig på det där med och blogga, har mått så pissigt senaste tiden att det bara inte blivit så.. Hade världens jobbigaste dag igår. Sex år sen pappa gick bort, så det var tungt.
Idag har jag bara suttit hemma, hostat och haft ont i magen. Inte nog med att jag har problem med magen såklart, utan jag verkar ha åkt på en förkylning också.
Väntar på en remiss till nån specialistläkare på mag-tarm avdelningen i Sabbatsberg. Har väntat i över två veckor och fortfarande inte fått någon tid så jag börjar tröttna. Skolan tar ju stryk av att jag har så ont, för jag klarar inte av att vara där då. Och det känns jätte jobbigt. Känns jätte jobbigt att behöva vara borta från tjejerna också, har ändå nästan alla mina bästa vänner i klassen men det känns som om jag bara glider bort från dem, när jag inte kan vara där och träffa dem..
Usch. Skönt att skriva av sig lite i alla fall. Känns som om att det kan vara värt att skriva lite här då och då, bara för min egen skull. För att jag behöver det..
Nåja, kram till alla som läste.