» Ärlighet

Hur ärlig kan man vara i sin blogg egentligen? Jag har tusentals tankar, känslor och funderingar. Jag mår så hemskt dåligt och jag kan inte ens prata med någon om det. Jag vet inte ens om jag kan skriva om det här..


» Fitness inspiration part 2


» Fitness inspiration part 1


» Nyttig?

Ibland känns det som om det bara är jag själv som läser min blogg haha..
Well. Tro det eller ej, men jag och Sonny har köpt en crosstrainer.
Tagit ett kliv mot ett nyttigare liv. Jag kan tänka mig att många tänker "hon? Det fettot?".
Men ja, det fettot vill också vara vacker, och nu tänker hon försöka.
Jag, som aldrig ätit en enda grönsak, åt idag en tallrik som var fylld till 1/3 med grönsaker.
Jag vill inget hellre än det här. Så nu ska jag göra allt jag kan.

» blööö

hej. idag hatar jag allt. livet. mig själv. fuck this. hejdå.


» Sommar

Längtar så fruktansvärt mycket till sommaren. Så jag tänkte bara slänga upp massor av bilder (som egentligen får en att längta ännu mer). Summerburst lockar förstås mest. Just nu åtminstone. c:


 
 

» Hårfärgning på G

Färgen är ihopblandad, skittröjan på, handdukar framme. Yes, nu ska jag äntligen fixa håret. Först väntar en helvetes blekning, aj. Ses om några timmar! Och japp, såhär jävligt ser mitt hår ut oplattat. :(


» Uttråkning

Usch, är så himla uttråkad! Jag har varit sjukskriven i evigheter känns det som, och jag ska inte tillbaka till skolan. Åtminstone inte den här terminen. Så jag gör ju ingenting om dagarna, inte just nu. Men jag vill! Jag vill komma ut. Träffa människor. Känns bara som om att ingen har tid..? Hm.
Nu kanske jag borde försöka göra mig i ordning.. Har varit i duschen men jag fastnade här framför datorn, bra jobbat. Lite senare ska jag förhoppningsvis färga håret. Har ju typ 5-7 centimeters utväxt? Och resten av håret är ljusblått, lite blont, lite rosa.. Himla spännande. Så det ska bli skönt.
Hoppas på att få träffa lite människor senare i veckan. Vi får väl seee. :)
Här syns det mesta av hur hemskt mitt hår är haha.. Syns lite gult där till och med?! Snyggt.
Bruce är ju söt i alla fall. :)

» Earth hour och våffelmys

Egentligen var det ju våffeldagen igår men vi bestämde oss för att käka våfflor under earth hour i lördags istället. Himla mysigt var det. Bruce drog ju såklart runt sin våffla över hela golvet haha.. Jag som hatar grädde hade glass på min våffla istället, alla andra åt äcklig bärgrädde. Urk. Förövrigt, fortfarande himla synd att blogg.se drar ner kvalitén på bilderna..





» Mat!

Har haft en jobbig dag. Vaknade vid sju med magkramper och har låg kvar i sängen enda tills två.. :( Sen har jag lagat mat (like a boss!) och nu ska jag och Sonny ha Hajen-maraton. Finns inte så himla mycket att skriva om just nu. Jag gör knappt något alls om dagarna. Kanske hittar jag mer inspiration snart.. :)


» Den 24 mars.

Är lite i deppmode idag så känner inte att jag har lust att blogga om något. Har ändå inte gjort något idag, alls. Såå.. Ja. Här kommer lite peppande bilder istället.

 
 

» Promenad!

Hela familjen har varit ute i skogen idag igen. :) Fyra kilometer och nästan 500 kalorier brända för min del, så jag är himla nöjd! :) Dock fastnade jag såklart i ett snöfyllt dike, eller vad man nu ska kalla det, så nu tänker jag ta mig ett bad. Mys. :)


» Sköld.. hund?

Ville bara dela med mig av den här söta bilden när Bruce leker sköldpadda. c;


» Bullar

Massor med bullar blev det. 125 stycken till och med. Skulle bli åttio så jag måste vara helt grym! ;> Kanel- och vaniljbullar. Goda dessutom, så är det någon som vill ha bullkalas är det bara att komma! Måste säga att det är synd att blogg.se drar ner kvalitén på bilderna rejält alltså.. :(


En massa ingredienser.


Bullformar.


Ogräddade bullar. :>


In the making of..


Massor med bullar!

Bruce var med såklart. Snodde en bulle gjorde han också. :(


Fick en söt bok av mamma också som jag ville visa baraaaa. :)

» ?!

Av någon anledning försvann texten på förra inlägget? What liksom. Men jag skrev att det var en bra dag idag! Haha, känns helt retarded att skriva om allt. Hursomhelst, har promenerat lite idag och nu ska vi baka bullar igen.. 0:) Ska försöka ta nya bilder på rummet sen också. :)


» Den 22 mars.


» Ny design och städdag.

Sådärja. Ändrade designen lite snabbt. Ny header, annan bakgrundsfärg och nya typsnitt. Känns ok, ett tag åtminstone.

Annars har jag städat idag! Woop. Igår möblerade vi om och idag har vi skurat, dammsugit, dammat, plockat etc. Tråkigt, men nu är det i alla fall rent och fräscht, ett tag.. ;) Fattas massor på väggarna. Ska beställa hem lite grejor och fixa ramar, men sen är det klart. :) Hade tagit massa bilder.. Dock blev alla bilderna skitfula eftersom kamerahelvetet jävlades och den externa blixten inte fungerade alls av någon anledning. Så jag slänge på en sjuhelvetes jävla massa glitter bara för att rädda det. Tyvärr gjorde det saken ännu värre.. Får ta nya bilder när det är ljust istället. :)

» ..

Städar. Underbart. Fast ändå inte. Fast fint blire! :D Våran dammsugare ser ut som värsta roboten eller nåt, lite by the way sådär.


» I'm back! (Eller..?)

Jossan tyckte jag skulle börja blogga igen. När jag sa att jag inte har något att blogga om (som om man har det när man är sjukskriven och bara ligger i sängen hela dagarna..), tyckte Mathilda att jag skulle blogga när jag satt på toaletten! Inte en av hennes bästa idéer.. ;) Well. Eftersom jag faktiskt bara är hemma så ska jag fixa om designen på bloggen (eftersom jag hatar den..) imorgon tänkte jag. Ska ägna dagen åt att städa också, yey.. Men någon gång den här veckan ska det bli av. Sen ska jag försöka blogga lite mer. Någonting ska man ju roa sig med om dagarna trots allt!